top of page

Dolors Saula i Palomer, més coneguda com a Lolín Saula, va morir dimarts a l’edat de 90 anys. Era coneguda per ser una important mecenes cultural i fundadora de la fundació, Germanes Saula Palomer, a través de la qual becava els estudis d’alumnes calellencs.

El dissabte 9 de setembre la nostra alumna Maria Reina, que enguany ha finalitzat el batxillerat, va rebre la beca que concedeix la Fundació Germanes Saula Palomer, que li pagarà els seus estudis universitaris. Agraïm a la Fundació aquesta beca que concedeix als nostres alumnes, i felicitem la Maria per obtenir-la.

Can Saula, entre els espais privats, ha estat el més visitat de tots els edificis que participen en aquest iniciativa, organitzada per l’Ajuntament de Calella. Edifici senyorial en ple carrer Església que es presentava amb tonalitats blaves i escampat de paraigües; un element que es va repetir en d’altres espais i que molts dels curiosos van necessitar especialment diumenge, dia gris i de pluges.

Lolín Saula, per la seva dedicació i col·laboració amb el poble de Llançà, serà guardonada també aquest divendres, a les sis de la tarda a la Casa de Cultura, amb la Llança d'Or

XXè Aniversari de l'Observatori de Bioètica i Dret de la UB.2015

XXè Aniversari de l'Observatori de Bioètica i Dret de la UB. Intervenció de la Maria Casado. 21/09/2015

ESCOLANIA MONTSERRAT 12/06/2015

CONCERT ESCOLANIA DE MONTSERRAT A CALELLA PATROCINAT PER LA FUNDACIÓ GERMANES SAULA PALOMER.

L'obra "Spa" d'Anna Mackney s'endú 3.000€ d'aquest certamen, organitzat per la Fundació de les ...

BEQUES 2013

La cinquena beca per a la realització d'estudis universitaris de la Fundació Privada Germanes Saula-Palomer (curs acadèmic 2013 - 2014) ha estat atorgada aquest dissabte dia set de setembre de 2013, curs passat va fer el segon de batxillerat al nostre centre. 

BEQUES 2012

Enguany, la quarta beca per a la realització d'estudis universitaris de la Fundació Privada Germanes Saula-Palomer (curs acadèmic 2012-2013) ha estat atorgada aquest dissabte dia vint-i-cinc d'agost de 2012, a l'alumna Daria Kunybalova que el curs passat va fer el segon de batxillerat al nostre centre. Felicitats doncs a l'alumna i la seva família, i el nostre agraïment a la Fundació Privada Germanes Saula-Palomer i a l'Obra Social de Caixa Penedès com a entitat col·laboradora de la Fundació.

 

BEQUES 2011

La tercera beca per a la realització d'estudis universitaris de la Fundació Privada Germanes Saula Palomer (curs acadèmic 2011-2012) ha estat atorgada aquest dissabte dia tres de setembre de 2011, a l'alumna Adriana Sánchez que el curs passat va fer el segon de batxillerat al nostre centre. Enhorabona doncs a l'alumna i la seva família, i el nostre agraïment a la Fundació Privada Germanes Saula Palomer i a l'Obra Social de Caixa Penedès com a entitat col·laboradora de la Fundació. 

 

És la primera vegada que s'exposen i ho fan a Calella, a la ciutat natal del col·leccionista Miquel Humet. Al llarg de la seva vida va combinar la professió de farmacèutic amb la passió que tenia per l'art.

Please reload

bottom of page